Oproep!

We maken dit programma niet alleen zoals jullie weten. Wij vinden jullie medewerking en input ook heel fijn. Heb je een idee voor de uitzending? Heb je een mooie spreuk? Wil je iets bijzonders vertellen? heb je een oproep? Een gedicht?

Of misschien wil je de link van jouw NAH gelateerde pagina wel geplaatst hebben

Onze agenda kunnen we alleen vullen als wij weten waar iets georganiseerd wordt!! Elke bijeenkomst kan belangrijk zijn voor mensen met NAH. Een breincafé? Een lotgenoten bijeenkomst? Een informatieve bijeenkomst? Mail ons en wij plaatsen het gratis in onze agenda !! info@luisternaarnah.nl

Kortom het programma is door en voor mensen met NAH en daar kunnen we samen mét jullie altijd meer mensen bereiken.

Vaker geven we als tip mee dat je iets moet doen wat JOU gelukkig en blij maakt en dan is het misschien leuk om eens na te denken over meewerken aan dit radioprogramma.

Hoe kan het jou helpen? Nou, op verschillende manieren.

  1. Je kunt in berichten verwerken hoe jij jouw leven met NAH ervaart. Je kunt je gevoelens beschrijven in de vorm van een column bijv. maar ook in de vorm van een gedicht.
  2. Neem ons mee in de twijfels, je verdriet, je therapie, gewoon alles herkenbaar maken voor de lotgenoten.
  3. Misschien heb je zelfs nog wel leuke of handige tips die je wilt delen en waar je lotgenoten iets aan hebben.

Meewerken aan dit programma is géén wekelijkse verplichting. Je hoort bv de columns van Annelies van Olst, Anita de Blok of Carsten Hemzø eens op de paar weken voorbij komen en dat is helemaal prima.

Vind je het voor een eerste keer een beetje akelig, vraag dan Lieky eens om je voor te stellen met haar beroemde 10 vragen en antwoorden.

Je hoeft niet eens een lotgenoot met hersenletsel te zijn. Ook naasten zijn van harte welkom om iets te delen in dit programma. We hopen immers ook onze naasten iets uit te kunnen leggen met onze berichten. En wellicht er naasten die andere naasten een hart onder de riem willen steken.

Alles kan in dit programma en écht iedereen is welkom om een bijdrage te leveren.

Dus wat let je nog? Laat het ons weten. Dat kan heel simpel. Op onze website vind je onder het kopje contacten precies hoe wij te bereiken zijn. Maar ik noem de mogelijkheden nog even op

Mailen kan naar info@luisternaarnah.nl maar ook naar liekyvandervelden@live.nl of naar marly.vanderwijk@live.nl

En uiteraard kun je je ook aanmelden via de diverse Facebookpagina’s.

Wij zijn te bereiken via de facebookpagina’s: Openbare paginahttps://www.facebook.com/Radio-Luister-naar-NAH-101182881226381/ Hersenletsel besloten https://www.facebook.com/groups/1531465843770226/ en via mail info@luisternaarnah.nl Meld je met welk idee dan ook, alles en iedereen is welkom!

Hersenletsel besloten groep https://www.facebook.com/groups/1531465843770226/ en via mail info@luisternaarnah.nl Meld je met welk idee dan ook, alles en iedereen is welkom!

Deel onze pagina’s, deel onze audio berichten !