Onderwerpen in de uitzending van 10 mei 2020

Wat kan  er verwacht worden in deze 28e uitzending  van Luister naar NAH

Voor de mensen die hem nog niet kennen, gaan we luisteren naar een bericht waarin Jan Hulshof zichzelf aan iedereen gaat voorstellen.

Lieky heeft 2 columns meegenomen vandaag, in de eerste column legt ze duidelijk en haarfijn uit hoe het voelt om hersenletsel te hebben.  In de tweede column kunnen we horen hoe we daarnaast ook meer zijn dan alleen maar hersenletsel.

Marly heeft een bericht meegenomen over revalidatie. De vaste luisteraars weten dat zij inmiddels meerdere infarcten achter de rug heeft en in de loop van de jaren vanaf 2012 tot nu heeft ze verschillende revalidatietrajecten doorlopen en geen één was hetzelfde. Daarom zet Marly deze op een rijtje ter vergelijking.

Alles wordt ook deze week afgewisseld met rustige prikkelarme muziek en de techniek werd wederom verzorgd door Henk van der Wijk.

Namens Henk, Lieky en Marly veel luisterplezier gewenst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *