Over het boek ‘NAH, niet aangeboren hersenletsel, het is niet wat het lijkt.’ geschreven door Lieky van der Velden

Lieky van der Velden heeft een boek geschreven met de titel ‘NAH, niet aangeboren hersenletsel, het is niet wat het lijkt.

Lieky vertelt wat ze wilt bereiken met Facebook en dit Boek: Informatie geeft inzicht en inzicht geeft begrip. Dat is mijn doel.

Kijk eens op eens andere manier naar jezelf en naar je eigen leven. Wat heb ik voor mijzelf gedaan om mijn leven te verbeteren? Wat kan jij voor jezelf doen?

Ik schrijf al 7 jaar op Facebook om meer aandacht en inzicht te geven over een leven met N.A.H. : ‘ Ik ben er altijd al van overtuigd geweest dat als ik mijzelf heb kunnen leren met deze restverschijnselen en overprikkelingen om te kunnen gaan, en dat ook heb toegepast en geïntegreerd heb in mijn dagelijkse leven. dan kan ik dat ook iemand anders leren. Als het mij goed doet kan het jou ook helpen.’ Het zijn handreikingen en inzichten voor zowel de lotgenoot als voor de partner en andere geïnteresseerden.

Zoals bij velen onder ons is ook aan mij  niet te zien dat ik een herseninfarct heb gehad. Maar dat wil niet zeggen dat jij of ik nergens last van hebben.

Hoe ziet het leven eruit als je gebukt gaat onder NAH? En hoe nu verder? Wat kun je zelf doen om met je situatie van alledag om te gaan en je leven te verbeteren?

Daarom wil ik het graag bespreekbaar maken:  ‘Dat je kunt lezen hoe het soms voor ons is wat jij niet ziet.’

Dit boek heeft 167 pagina’s. Iedere bladzijde heeft zijn eigen kort bericht.

Het bijzondere van mijn boek is. Het heeft een stripfiguurtje bij ieder bericht. Het strip figuurtje je heeft ook NAH. Ik heb hem Han genoemd die omgekeerde letters van NAH.
Han beeld emotie’s uit wat bij het verhaaltje hoort.
Dit boek heeft dus 2 kanten.
Als je het boek omdraait en begint met lezen aan de achterkant, lees je op een kinderlijke manier hoe Han in gesprek is met Mamma over zijn gevoelens die te maken hebben met NAH.
Want Han heeft NAH. Het kan de kinderen, ouders, verzorgers en de Juf op school helpen om een gesprek aan te gaan met kinderen die NAH hebben. Er is nog zoveel onbegrip over NAH. Daarom wil ik op deze manier anderen helpen.

 

 

Ik spreek de hoop uit dat dit boek tot meer begrip en inlevingsvermogen zal leiden. Wij mensen met NAH moeten al kunnen omgaan met ons probleem, maar hoe prettig zou het zijn als onze omgeving hier van op de hoogte is.


Wil je ook in het bezit komen van dit mooie boek?

Mail naar :liekyvandervelden@live.nl Of een PB-je via facebook https://www.facebook.com/Radio-Luister-naar-NAH-101182881226381/

Ik stuur je een exemplaar per post het past door de brievenbus. De prijs is € 10,00 per boek. Verzendkosten plus € 4,00.

Ik wens je veel leesgenot en hopelijk beleef je ook veel plezier aan Han.

Han met NAH.

Ik wil Ron ander Ron van der Zee en Carsten Hemsø, hartelijk bedanken voor jullie inspanningen. Zonder jullie was het dit resultaat nooit geworden. Dankjewel !!

N.A.H. NIET AANGEBOREN HERSENLETSEL
Het is niet altijd wat het lijkt.
Mijn naam is Lieky van der Velden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *