Onderwerpen in de uitzending van 29 maart

 

Lieky heeft een heel bijzonder gesprek gehad met Daisy en namens Daisy  vertelt Lieky haar verhaal. Aansluitend daarop heb ik een gedicht van Toon Hermans voor jullie, aangezien ik die heel toepasselijk vind op het verhaal van Daisy.

Lieky en ik zijn héél blij dat zich steeds meer mensen melden om ook mee te werken aan onze uitzendingen Behalve Daisy hebben wij ook nog een luisteraar die graag een voetnoot wil plaatsen bij het programma ‘niet zonder ons’, hij wil dit alleen graag anoniem doen en dat respecteren wij uiteraard. Vooral met zo’n goed verhaal, waarvoor onze dank.

De volgende dames die ik ga noemen hebben ook een goed verhaal voor ons en jullie.

Alice  Hogenhout wil graag iets vertellen over de hulp die er is voor mensen met NAH. En inmiddels ook bekend in onze uitzendingen is Silvia Smulders, zij legt op duidelijke wijze uit wat overprikkeling is.

Tenslotte hebben ook Lieky en ik ieder een bericht erbij. Lieky heeft een bijzondere column over de derde persoon gemaakt en ikzelf heb nog niet zo lang geleden een nieuwe restverschijnsel van NAH meegemaakt waarvan ik niet wist dat dit ook kon gebeuren en daar heb ik wat over op papier gezet.

Samen met wat prikkelarme muziek hebben wij het hele pakket weer naar onze technicus Henk van der Wijk gestuurd die het tot deze volledige uitzending gesorteerd heeft. En namens ons drieën wens ik iedereen veel luisterplezier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *