Column Marly – Herdenking Zondag 26 december 2021

Herdenking met Amazing Grace

In navolging van het mooie bericht van Lieky met de kerstwensen, wil ik ook ergens bij stilstaan. Zo  dadelijk gaan wij luisteren naar één van de vele versies van Amazing Grace

En terwijl dit nummer draait wil ik graag even de tijd nemen en  stilstaan bij ons jaar 2021. Dat we terugdenken aan alle mensen die weggevallen zijn, of dat nu in 2021 was of al eerder, denk aan wie we missen. Mensen die we zó graag ook nú bij ons zouden hebben gehad. Als we allemaal even vol liefde stilstaan bij onze geliefden.. stel je even voor hoeveel liefde we dan nú samen verspreiden. Liefde is belangrijker dan geld, belangrijker dan welk cadeau dan ook. Voel het met mij mee bij Amazing Grace

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *