Column van Frans – Woensdag 8 december 2021 (extra uitzending)

MIJN AGENDA IS MIJN BIJBEL

Sinds mijn hartstilstand in 2016, waardoor ik zuurstoftekort kreeg en een NAH-er werd, schrijf ik alles wat ik doe op in mijn agenda. Dat geeft me structuur in de week en daardoor kan ik onthouden wat ik van plan ben om dagelijks te gaan doen. Ik was al een pietje precies en hield  alles bij  wat ik meemaakte, omdat ik journalist in hart en nieren was EN nog altijd trouwens ben ( als medewerker van NAH-radio). In mijn jonge jaren maakte ik ook dagboeken en schreef ik aan het eind van het jaar hoe het voor mij was verlopen.

Dus je vindt nog altijd mij vaak achter de computer of bezig met een I-pad om interviews op te nemen. Dat opnemen gebeurt ook om alles te onthouden, want dat gaat nu ook moeilijker. Schrijven op papier kan ik nauwelijks meer, mijn handschrift was al niet om over naar huis te verschrijven en dat is er zeker niet beter op geworden, Maar: ik was altijd al van het bijhouden van wat ik meemaakte en wat er in de wereld gebeurde en dat is niet veranderd. Sterker nog: ik gebruik het weer om plezier in mijn leven te hebben.

Niet alleen heb ik mijn oude vak weer opgepikt, maar onderhoud ik ook een website over mijn leven voor en na mijn hartstilstand (www.fransregtien.nl). Daarin houd ik ook de actualiteit bij en geef ik verder informatie over waar ik vroeger mee bezig was (o.a  journalistiek bij radio en tv, amateurtoneelspelen en voetballen.  Kijk gerust eens rond op de site en luister naar of lees mijn bijdragen bij NAH-radio.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *