Frans Regtien

Mag ik mezelf even voorstellen aan de luisteraars en lezers? Ik ben Frans Regtien, 67 jaar, kom uit Hilversum, getrouwd met Josje en heb 2 kinderen, Fanny en Roald. Ik ga vanaf nu de redactie versterken. Ik heb een journalistieke achtergrond van ruim 45 jaar bij kranten, tijdschriften en radio/TV. Bijvoorbeeld bij de KRO radio en televisie, de Wereldomroep en omroep Brabant. In juli 2016 kreeg ik een hartstilstand, waarbij ik door zuurstoftekort ook een hersenbeschadiging heb opgelopen. Sindsdien heb ik gerevalideerd en ook mijn oude vak weer kunnen oppakken, Het is heel fijn dat dat gelukt is. Mijn stem is niet meer zoals vroeger, ik ben slecht ter been, kan bijvoorbeeld niet meer autorijden,  maar met mijn hoofd is niks mis. Ik volg het nieuws op de voet en schreef daarover tot nu toe in vakbladen voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel. En nu ben ik dus weer actief voor die goeie ouwe radio, via internet.  Ik ga interviews, columns en nieuwsoverzichten maken over mensen met NAH.  en heb daar heel veel zin in! Mocht je tips voor me hebben

Frans Regtien

fransregtien@hotmail.nl

0611584119

Website over mijn leven:
https://www.fransregtien.nl

Eén gedachte over “Frans Regtien”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *