Wie doet mee – De Hersencoach Zondag 11 juli 2021

Klik hier om je aan te melden via de Hersenstichting

Wie doet mee??

Terwijl ik de website van de Hersenstichting uitploos, kwam ik een een leuk bericht tegen wat mij gelijk aansprak en ik dacht gelijk waarom niet? Misschien hebben jullie zin om mee te doen…

Ik heb me woensdag aangemeld en ontving gelijk een welkomsmail en –video.

Doe de gratis online training HersenCoach 
Houd jij wel van een uitdaging en wil jij graag je hersengezondheid verbeteren? Doe de gratis online training HersenCoach! 50.000 mensen gingen je voor en beoordeelden het programma met een 8.  

Je ontvangt vijf weken lang elke week een e-mail waarin onze hersenexperts wetenschappelijk onderbouwde tips, opdrachten en uitleg geven over het behouden en verbeteren van jouw hersengezondheid.

Vanaf komende week krijg ik de mails waar het om draait en ik zal jullie wekelijks op de hoogte houden over mijn ervaringen.

Tot volgende week dan maar met mijn ervaringen bij de Hersencoach week 1.

 

 

 

 

Doe mee met de HersenCoach!

Leer op een leuke manier je hersenen fit te houden.

 

De HersenCoach is een gratis online training van vijf weken. Iedere week delen hersenexperts zoals Prof. Dr. Erik Scherder wetenschappelijk onderbouwde tips, video’s en opdrachten.

Al 50.000 mensen gingen je voor en beoordeelden het programma met een 8.

Alsj zin hebt om mee te doen je wilt je ervaringen delen met mij en de luisteraars, neem dan contact met mij op via de mail marly.vanderwijk@live .nl of via de mail van ons programma en dat is info@luisternaarnah.nl

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *