Oproep namens Lieky en Marly

In mijn mijmeringen over 2020 gaf ik als tip mee dat je iets moet doen wat JOU gelukkig en blij maakt en dan is het misschien leuk om eens na te denken over meewerken aan dit radioprogramma.

Hoe kan het jou helpen? Nou, op verschillende manieren.

  1. Je kunt in berichten verwerken hoe jij jouw leven met NAH ervaart. Je kunt je gevoelens beschrijven in de vorm van een column bijv. maar ook in de vorm van een gedicht.
  2. Neem ons mee in de twijfels, je verdriet, je therapie, gewoon alles herkenbaar maken voor de lotgenoten.
  3. Misschien heb je zelfs nog wel leuke of handige tips die je wilt delen en waar je lotgenoten iets aan hebben.

Meewerken aan dit programma is géén wekelijkse verplichting. Je hoort bv de columns van Annelies van Olst, Anita de Blok of Carsten Hemzø eens op de paar weken voorbij komen en dat is helemaal prima.

Vind je het voor een eerste keer een beetje akelig, vraag dan Lieky eens om je voor te stellen met haar beroemde 10 vragen en antwoorden.

Je hoeft niet eens een lotgenoot met hersenletsel te zijn. Ook naasten zijn van harte welkom om iets te delen in dit programma. We hopen immers ook onze naasten iets uit te kunnen leggen met onze berichten. En wellicht er naasten die andere naasten een hart onder de riem willen steken.

Alles kan in dit programma en écht iedereen is welkom om een bijdrage te leveren.

Dus wat let je nog? Laat het ons weten. Dat kan heel simpel. Op onze website vind je onder het kopje contacten precies hoe wij te bereiken zijn. Maar ik noem de mogelijkheden nog even op

Mailen kan naar info@luisternaarnah.nl maar ook naar liekyvandervelden@live.nl of naar marly.vanderwijk@live.nl

En uiteraard kun je je ook aanmelden via de diverse Facebookpagina’s.

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *