Herdenkingsmoment Kerstuitzending – zondag 20 december 2020

Herdenking voor de feestdagen

De feestdagen staan weer voor de deur, iedereen viert dit op zijn manier met zijn eigen tradities. Een traditie die wij in dit programma hebben is dat we ieder jaar vóór de kerst even stil willen staan bij onze verliezen van het afgelopen jaar. Waarom al vóór de Kerst en niet voor de eindejaarsuitzending? Juist omdat we met Kerst al tegen de verschillende lege stoelen aankijken. Juist omdat we met Kerst het gemis van onze dierbaren dubbel zo hard voelen. Ga voor het volgende muziekje er eens goed voor zitten en herdenk iedere dierbare die je dit jaar in het bijzonder gaat missen. Denk aan de vreugde die hij of zij ons gegeven heeft, denk aan de liefde die we altijd voor ze zullen voelen en met deze versie van Ave Maria staan we er nu met zijn allen stil bij.

What do you want to do ?

New mail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *