Annelies van Olst – Ik mis je (in het kader van Levend Verlies)

Audio staat onder tekst !

Ik mis je van Annelies Van Olst

 

Ik mis je zo. Nog nooit heb ik iemand zo gemist. Je komt nooit meer terug. Je bestaat niet meer. In mijn hoofd en in mijn hart, weet ik precies hoe het ooit was. En dat maakt het zo moeilijk. Het lukt maar niet om je te vergeten. Ik zie je nog, maar alleen in mijn dromen. Je bent er niet meer. Alles was toen veel beter. Hoe je van het leven genoot. Je kon zomaar even beginnen dansen. Omdat je blij was. Je was een bezige bij. Altijd in beweging. Je lichaam, je gedachten en gevoelens. Alles ging constant op en neer. Alles of niets. Je handen voelden. Het liefste voelde je zachte dingen. De haren van je kinderen, partner en kat, maar ook warmte die je lichaam rustig maakte. Je benen brachten je waar je wou zijn. Overal en nergens. Al slenterend, lopend of wandelend. Dit hing van je toeweiding af. Je deed altijd meer dan je moest doen. Ik mis je zo. Je was altijd bezig. Wat niet iedereen leuk vond, maar ik wel. Je hield van actie, spanning en beweging. Zonder jou ben ik arm en ken ik sombere tijden. Er is niets meer. Je bent gestorven. Zonder jou red ik het niet. Herinneringen en hoop zijn het enige dat nog in leven is. Ik denk terug aan vroeger en wat doet dat pijn. We weten niet wat we hebben tot het weg is. Omdat ik de helft van wat ik nu weet toen niet wist. Het was een harde les. Een veel te harde les, maar of het goed voor me was, dat kan ik niet zeggen. Het verdriet blijft, net als de rouw. Ik mis je, Annelies. Het kan nooit meer worden als toen. Je bestaat niet meer. Alleen in mijn dromen. Ik mag niet denken aan een leven in een wereld zonder jou.

Geschreven door Annelies Van Olst

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *