Oproep van Peter Willems – Samen muziek maken – Uitzending 7 juni 2020

Onderstaand bericht werd op de Facebook geplaatst

Lieky wilde hier graag meer van weten en sprak met Peter hierover

Hoi lieve lotgenoten en creatieve muzikanten. Ik heb aan iedereen die mee wil doen met het projekt dit ritme probeerzel gestuurd het is echt een eerste opzet wat nog verbeterd kan worden. Ben je een van de muzikanten en dit leest, luister en als je het durft vul het aan met je eigen instrument en stuur het me terug, heb dan wat meer kijk in wat we willen of je feedback……..schijt 7 kleuren muziek tekens maar plaats het toch…..Wil je je opgeven Mail dan naar piwi1963@hotmail.com   Of zoek op de facebook pagina https://www.facebook.com/groups/1531465843770226/naar Peter Willems en stuur hem een bericht

https://soundcloud.com/user-82798958-321432473/peter-willems-oproepje-aan-lotgenoten-samen-muziek-maken
What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *